כרוב כבוש על בצק לחם
כרוב כבוש על בצק לחם יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 74% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 2937 קלוריות, 79 גרם חלבון, ו 162 גרם שומן. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, שמנת, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה מרהיב. נסו לחם כרוב כבוש בווארי, לחם בצק חמוץ כפרי צרפתי, ו לחם דלעת ממולא בבצק עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מפוררים את השמרים לקערה קטנה.
יוצקים פנימה את הסוכר והמים, ומערבבים בעזרת מזלג עד שהשמרים מומסים. מניחים לשבת במשך 15 דקות, ואז מערבבים פנימה את המלח והחמאה הבהירה.
יוצקים את הקמח לקערה גדולה ויוצרים באר במרכז. מערבבים פנימה את תערובת השמרים ואז ללוש עד שהבצק חלק ואלסטי, בערך 12 דקות. מחזירים את הבצק לקערה, מכסים בבד ומניחים במקום חמים עד להכפלה בכמות גדולה, בערך 1 שעה.
בזמן שהבצק תפח, מבשלים בייקון במחבת על אש בינונית עד שהוא כמעט פריך; מסננים שומן.
מערבבים יחד את השמנת החמוצה, הביצים, זרעי הקימל, אגוז המוסקט, המלח והפלפל בקערה עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מרדדים את הבצק למלבן כך שיתאים לתבנית אפייה.
מניחים את הבצק על תבנית האפייה ומפזרים בייקון. מכסים את הבצק באופן שווה בכרוב כבוש סחוט היטב, ואז מזלפים את תערובת השמנת החמוצה והביצים על הכרוב הכרוב.
אופים על המדף האמצעי של התנור שחומם מראש למשך 40 דקות, או עד שהלחם משחים בחלקו העליון ומתחת.
מניחים להתקרר מעט ואז חותכים לריבועים להגשה.