כרוב כבוש קולסלאו בוטני
קולסלאו כרוב כבוש בוטנים הוא תוספת שמגישה 4. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 331 קלוריות . אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . מתכון זה אהוב על 2 אוכלים וטבחים. גשו לסופר וקנו נבט חיטה, סוכר, יוגורט וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 70% , המנה הזו טובה. נסו עוגת שוקולד-כרוב כבוש , נוקוורסט עם כרוב כבוש ותפוחי אדמה עם כרוב כבוש ושנקן פריך מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
קולים את נבט החיטה במחבת על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מתמיד, עד להשחמה וריח, כ-5 דקות.
יוצקים נבט חיטה על צלחת, ומניחים בצד לצינון.
מניחים יוגורט, חמאת בוטנים וסוכר בבלנדר ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
לזרוק כרוב כבוש עם רוטב בוטנים; מקררים למשך 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. לזרוק עם נבט חיטה קלוי ממש לפני ההגשה.