כרוב מוקפץ עם אגוזי קשיו קלויים
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: כרוב מטוגן מהיר עם צנוברים קלויים, ברוקולי עם אגוזי קשיו קלויים, ו במיה מוקפצת עם קשיו.
הוראות
טוסט קשיו: במחבת גדולה, רדודה, חום על בינוני גבוה.
מוסיפים את הקשיו ומתפרשים בשכבה זוגית. טוסט, ערבוב מדי פעם עד שחום קל פה ושם, ואתה מריח את הניחוח של קשיו קלוי.
מוסיפים כמה כפות שמן זית למחבת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את פתיתי כרוב ופלפל אדום: להגדיל את החום גבוה / בינוני גבוה.
מוסיפים כמה כפות יותר שמן זית למחבת.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום.
הוסף את הקייל הקצוץ בערך. השתמשו במלקחיים כדי להפוך את עלי הכרוב כך שכולם מצופים בשמן זית.
מבשלים רק כמה דקות, הופכים את העלים לעתים קרובות, עד שהם רק מתחילים לנבול.
הסר מהחום. מערבבים בקשיו.
לטעום ולהוסיף עוד מלח ומיץ לימון לפי הטעם.