כרוב מוקפץ עם צ'וריסו ושום פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב מוקפץ עם צ'וריסו שום פריך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 202 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא צ'וריסו, שמן צמחי, כרוב לקינאטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו כרוב מוקפץ עם שום, כרוב מוקפץ במכרז עם צ'יפס שום, ו כרוב מוקפץ עם שום, שאלוט וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה בקבוצות, מחסנית כרוב לחתוך לרוחב דק (כ 1/4 אינץ ' רחב) גזרי.
קו צלחת עם מגבת נייר; להפריש.
שמן חום במחבת nonstick גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים שום וטוסט, ערבוב לעתים קרובות עד הזהב (כ 2 דקות).
העברה עם כף מחורצת לצלחת. תשליך שמן.
באותה מחבת, קוק צ ' וריסו מעל חום בינוני גבוה עד השחמה (2 דקות).
מסננים את כל אבל 1/2 כף שומן ממחבת.
הוסף כרוב (בגידולים) ולזרוק עד רק נבול וירוק בהיר (על 3-4 דקות).
מוסיפים מים ומלח, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד כרוב הוא רק במכרז (6-10 דקות).
מפזרים שום צ ' יפס; לשרת.