כרוב מוקפץ עם שום, שאלוט וצלפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב מוקפץ עם שום, שאלוט, צלפים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 42 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לך צלפים, שאלוט, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כרוב מוקפץ עם שום, שאלוט וצלפים, תפוחי אדמה מתוקים אפויים בצלי שאלוט מטוגנים, שום ופטריות, ו כרוב מוקפץ עם שום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול במיוחד של מים מלוחים toboil.
מוסיפים כרוב ומבשלים עד כמעט מכרז, על 8 דקות.
ניקוז. יש לשטוף את הקייל מתחת למים זורמים.
לנקז שוב. קייל Coarselychop. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 hoursahead. כיסוי וצינה.
שמן חום בסיר גדול (preferablynonstick) מעל חום בינוני.
להוסיף shallotsand sauté עד מכרז אבל לא חום, על3 דקות.
מוסיפים שום וצלפים; מערבבים 1minute. מערבבים כרוב ו sauté עד tenderand מחומם דרך, כ 7 דקות.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל גס.
מעבירים כרוב לקערה גדולה ומגישים.