קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

כרוב מוקרם בצלצלים מקורמלים

כרוב מוקרם בצלצלים מקורמלים
כרוב מוקרם עם שאלוט מקורמל הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. אם יש לכם קמח, מלח ופלפל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: תרד מוקרם עם שאלוט פריך, סטקהאוס מוקרם תרד עם בצלצלים פריכים, ו שאלוט מקורמל.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
לטאטא בקמח ומבשלים 2 עד 3 דקות, לא מאפשר לתערובת להשיג כל צבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטאטא את החלב החם ומבשלים עד מעובה. מתבלים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם. שמור חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד למכרז, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
8
מסננים במסננת ואז חוזרים לסיר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים רוטב שמנת ומבשלים עד שהטעמים מתמזגים, בערך 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צלחת מוקרם כרוב ולאחר מכן העליון עם שאלוט קרמל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רוטב שמנתרוטב שמנת
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כרובכרוב
10
ממיסים את החמאה והסוכר בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את שאלוט, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים עד שהם מתחילים להשחים בכל רחבי, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת