כרוב מוקרם עם שאלוט מקורמל הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. אם יש לכם קמח, מלח ופלפל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: תרד מוקרם עם שאלוט פריך, סטקהאוס מוקרם תרד עם בצלצלים פריכים, ו שאלוט מקורמל.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
לטאטא בקמח ומבשלים 2 עד 3 דקות, לא מאפשר לתערובת להשיג כל צבע.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטאטא את החלב החם ומבשלים עד מעובה. מתבלים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם. שמור חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות