כרוב ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב ממולא. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 918 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, עלי טימין, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. נסו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, כרוב ממולא, ו כרוב ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לרוטב, מחממים את שמן הזית בסיר גדול, מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 8 דקות,עד שהבצל שקוף.
מוסיפים את העגבניות, חומץ, סוכר חום, צימוקים, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים שנחשפו במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
הסר את כל הליבה של הכרוב עם סכין קילוף. לטבול את הראש של כרוב במים רותחים במשך כמה דקות, קילוף כל עלה עם מלקחיים ברגע שהוא גמיש. תניח את העלים בצד. בהתאם לגודל של כל עלה, תצטרך לפחות 14 עלים.
עבור המילוי, בקערה גדולה, לשלב את צ ' אק הקרקע, ביצים, בצל, פירורי לחם, אורז, טימין, מלח ופלפל.
מוסיפים 1 כוס של הרוטב לתערובת הבשר ומערבבים קלות עם מזלג.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
כדי להרכיב, מניחים 1 כוס הרוטב בתחתית תנור הולנדי גדול.
הסר את הצלע המשולשת הקשה מבסיס כל עלה כרוב עם סכין קילוף קטן.
מניחים 1/3 עד 1/2 כוס מילוי בצורת אליפסה ליד קצה הצלעות של כל עלה ולהתגלגל לכיוון הקצה החיצוני, תוחב את הצדדים תוך כדי גלגול.
מניחים חצי כרוב לחמניות, צדי התפר למטה, על הרוטב.
מוסיפים יותר רוטב ויותר כרוב לחמניות לסירוגין עד שיש לך להציב את כל כרוב לחמניות בסיר.
יוצקים את הרוטב הנותר על לחמניות הכרוב. מכסים את המנה בחוזקה עם המכסה ואופים במשך 1 שעה או עד הבשר מבושל והאורז רך.