כרוב ממולא ללא בשר
כרוב ממולא ללא בשר הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 244 קלוריות . , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אורז חום, כרוב, עגבניות משומרות ומרק עגבניות מרוכז. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 78% . נסו את יום שני ללא בשר: סלוי כרוב סבוי עם סומאק, יוגורט ונענע, עלי גפן ממולאים ללא בשר , וברצינות ללא בשר: קישואים ממולאים בקוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מביאים לרתיחה אורז ומים. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 25-30 דקות או עד לריכוך. בינתיים, מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים החיצוניים מתרחקים בקלות מהראש. מניחים 12 עלים גדולים ללחמניות (מקררים את יתרת הכרוב לשימוש נוסף).
בקערה גדולה מערבבים את פירורי הבשר, הבצל, הפלפל, האורז המבושל וחצי מהמרק.
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור ויוצרים חתך בצורת V.
מניחים 1/3 כוס תערובת אורז על כל עלה כרוב; חופפים קצוות חתוכים. מקפלים פנימה, החל מהקצה החתוך.
מגלגלים לגמרי כדי לסגור את המילוי.
מורחים מחצית מרוטב העגבניות לתוך 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מניחים את הלחמניות עם התפר כלפי מטה בצלחת.
בקערה קטנה מערבבים את העגבניות עם המרק הנותר ורוטב העגבניות.
יוצקים על לחמניות. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהכרוב רך.