כרוב ממולא שעועית אדומה ואורז
כרוב ממולא שעועית אדומה ואורז יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 136 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . אם יש לך פלפל, עגבניות משומר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, כרוב ואורז, ו כרוב ממולא כבש מ ' השולחן הדרומי החדש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל מעל חום בינוני גבוה. לרסס או לנגב אותו עם שמן זית, אם אתה רוצה.
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח, ומבשלים, ערבוב קבוע, עד שהוא מתחיל להשחים.
מוסיפים את הפלפל הירוק והסלרי ומבשלים, מוסיפים מעט מים אם הם מתחילים להתייבש, עד שהירקות רכים.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוציאים 3/4 מכוס הירקות מהמחבת ומערבבים אותם בקערה עם העגבניות הצלויות באש ומעט מלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד. למחבת, להוסיף את האורז, שעועית אדומה, תבלינים, ו 1/4 כוס שעועית בישול נוזלי או מרק ירקות. להפחית את החום נמוך מאוד לבשל במשך כ 10 דקות, ערבוב באופן קבוע והוספת נוזל נוסף אם זה מתחיל להתייבש.
הסר מהחום. בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. לשטוף את העלים collard ולחתוך את רמת הגבעולים עם החלק התחתון של העלים. סובב אותם עם הגבעול הגס בצד של העלה למעלה, ומחזיק סכין חדה מאוד במקביל לעלה, לקצץ את החלק של הצלעות המרכזיות העבות. תיזהר לא לחתוך את העלים. אם העלים גדולים מאוד, אתה יכול פשוט לחתוך את החלק העבה ביותר של הצלעות המרכזיות. בשתי קבוצות של 6, מניחים את עלי הקולר לתוך המים הרותחים, דוחקים אותם בעדינות כדי לוודא שכל העלים שקועים. להרתיח במשך 3 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולשטוף במים קרים. חזור עם עלים שנותרו. מחממים תנור ל 177°. כדי להרכיב, כפית חצי תערובת עגבניות לתוך החלק התחתון של תבשיל ארוך, משומן.
מניחים עלה כרוב מולך, בצד גזוז למעלה גזע קרוב אליך.
מניחים על 2-3 כפות של תערובת האורז (2 עבור עלים קטנים, 3 עבור גדול יותר) כרבע הדרך מלמטה. מקפלים את הקצוות בצד מעל האמצע. מקפלים את החלק התחתון (קצה גזע) על המילוי, תוחב אותו מאחורי המילוי.
להפשיל בחוזקה, ומניחים כל גליל לתוך צלחת התבשיל. כפית את תערובת העגבניות הנותרת על הלחמניות, ומכסה את צלחת האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום.
אופים ב 350 במשך 40 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Bully היל כרמים ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים