כרוב מנופץ עם אגסים צלויים ג'ינג'ר
רוטבגאס מרוסק עם אגסים צלויים ג'ינג'ר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך לפת, מיץ לימון, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: כרוב מנופץ עם אגסים צלויים ג'ינג'ר, רוטבגות מרוסקות ושמנות, ו לפת מרוסקת עם גבינת פרמזן.
הוראות
לבשל rutabagas בסיר של מים מלוחים רותחים עד מכרז, על 35 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 204°. מרססים תבנית אפייה גדולה עם ספריי nonstick.
מערבבים שמן, מיץ לימון, זנגביל, וסוכר בקערה גדולה.
להוסיף אגסים; לזרוק מעיל.
מורחים על גיליון מוכן. צולים עד למכרז, הופכים אגסים כל 10 דקות, על 35 דקות בסך הכל.
מסננים רטבגה; לחזור לאותו סיר. מחית פירה גס. מערבבים מעל חום בינוני עד עודף לחות מתאדה, 5 דקות.
להוסיף שמנת, חמאה, קורנית.
מערבבים באגסים וכל מיצים מדף אפייה. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מעבירים לקערה בטוחה למיקרוגל. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש במרווחים של 1 דקות.