קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

כרוב מנופץ עם אגסים צלויים ג'ינג'ר

כרוב מנופץ עם אגסים צלויים ג'ינג'ר
רוטבגאס מרוסק עם אגסים צלויים ג'ינג'ר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך לפת, מיץ לימון, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: כרוב מנופץ עם אגסים צלויים ג'ינג'ר, רוטבגות מרוסקות ושמנות, ו לפת מרוסקת עם גבינת פרמזן.

הוראות

1
לבשל rutabagas בסיר של מים מלוחים רותחים עד מכרז, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, מחממים תנור ל 204°. מרססים תבנית אפייה גדולה עם ספריי nonstick.
3
מערבבים שמן, מיץ לימון, זנגביל, וסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף אגסים; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
5
מורחים על גיליון מוכן. צולים עד למכרז, הופכים אגסים כל 10 דקות, על 35 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים רטבגה; לחזור לאותו סיר. מחית פירה גס. מערבבים מעל חום בינוני עד עודף לחות מתאדה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
להוסיף שמנת, חמאה, קורנית.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים באגסים וכל מיצים מדף אפייה. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים לקערה בטוחה למיקרוגל. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש במרווחים של 1 דקות.