כרוב ניצנים בטעם שמנת
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח ים, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו כרוב ניצנים מטוגנים בשמנת, כרוב ניצנים בטעם שמנת, ו לוחשת Crisper: שני כרוב ניצנים בצבע קרם מוליס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיף את כרוב ניצנים ומלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבטים משחימים כתמים, על 5 דקות.
יוצקים את השמנת, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד נבטים הם במכרז, פירסינג בקלות עם מזלג, 30 עד 35 דקות. הקרם יצטמצם בנפח, וייקח על צבע שמנת בז'.
הסר את המכסה, ומערבבים את מיץ הלימון. אפשר לנבטים להתבשל עוד כמה דקות עד שהקרם מתעבה ומצפה את הנבטים. מתבלים בטעם עם מלח נוסף ומיץ לימון לפני ההגשה.