כרוב ניצנים ומרק פטריות שיטאקי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 301 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, אורז חום, שעועית צפונית מדהימה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו כרוב ניצנים ושיטאקה לו מיין, כרוב ניצנים מתוק ומתובל עם פטריות טופו ושיטאקה, ו כרוב ניצנים קלוי אסייתי עם פטריות שיטאקה פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול ולא מקל.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב, עד שהוא הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מוסיפים את כרוב ניצנים ומבשלים עד בצל מתחיל חום, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מוסיפים את הפטריות והשום ומבשלים עוד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פירורי בשר צמחוני קפואים
5
הוסף את כל המרכיבים הנותרים למעט החומרים האופציונליים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז מבושל, כ -50 דקות. בדוק תבלינים ולהוסיף יותר יחד עם מיץ לימון, אם תרצה. אם אתה משתמש שעועית, להוסיף אותם ואת מרק לבשל במשך כ -15 דקות נוספות.