כרוב ניצנים חמים של ניקלאוס באלה עם דבש, קימל ולימון (בר טרטן)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו שן שום, זרעי קימל, מנטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מתכון מבאר טרטן וניק באלה, סלט שרימפס חם עם דבש ליים עם נבטים ואפונה הצמד, ו כרוב ניצנים עם חמאה וקראווי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425°. בקערה גדולה, לזרוק את כרוב ניצנים עם שמן זית מתבלים עם מלח.
מורחים על תבנית אפייה גדולה ושטופה וצולים במשך כ 40 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד כרוב הניצנים הם מכרז פריך על הקצוות.
בינתיים, במחבת קטנה, טוסט זרעי קימל וכוכב אניס עד ריחני, על 1 דקה.
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב לחלוטין, ואז לטחון אבקה דקה.
בקערה קטנה, לטאטא את הגזר עם מיץ לימון, דבש, שום ואבקת התבלינים. בקערה הגדולה, לזרוק את כרוב ניצנים חמים עם ההלבשה, בצל ירוק, מנטה, כוסברה וצ ' ילי ומתבלים עם מלח.