קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות60
מגזין

כרוב ניצנים מגולח וסלט כרוב עם פקורינו ואגוזי לוז קלויים

כרוב ניצנים מגולח וסלט כרוב עם פקורינו ואגוזי לוז קלויים
כרוב ניצנים מגולח וסלט כרוב עם פקורינו ואגוזי לוז קלויים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 252 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך כרוב, תפוח סבתא סמית, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט כרוב ניצנים מגולח עם תפוחים פקורינו, סלט כרוב ניצנים מגולח עם אגוזי מלך טריים פקורינו, ו סלט כרוב ניצנים מגולח עם בצל אדום, לימון פקורינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בערך לקצוץ את אגוזי לוז, ולאחר מכן להפיץ אותם על מחבת סדין וצולים בתנור עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לשטוף ולייבש את כרוב ניצנים וכרוב.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרובכרוב
4
חותכים את כרוב הניצנים במחצית לאורכו, דרך הגבעול. באמצעות סכין חדה או מנדולינה, לחתוך דק את כרוב ניצנים לרוחב לתת לך סרטים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
הסר את הגבעולים הקשים מן העלים כרוב ולהשליך. מחסנית את העלים על גבי אחד את השני לחתוך על הגבעול כך שהוא מניב צורה דומה כרוב ניצנים מגולחים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרובכרוב
6
חותכים את הצדדים של התפוח וחותכים לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
כדי להפוך את ויניגרט, לשלב את שמן זית, חומץ שמפניה, חרדל דיז ' ון וכמה מלח ופלפל בקערה, לטאטא יחד עד emulsified קלות. כדי לשרת, לערבב את כרוב ניצנים, כרוב ותפוח יחד היטב בקערת סלט גדולה. שמלה קלה עם ויניגרט שמפניה, ולאחר מכן העליון עם פקורינו מגולח אגוזי לוז קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פקורינופקורינו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה