קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות60
מגזין

כרוב ניצנים מגולח וסלט כרוב עם פקורינו ואגוזי לוז קלויים

כרוב ניצנים מגולח וסלט כרוב עם פקורינו ואגוזי לוז קלויים
כרוב ניצנים מגולח וסלט כרוב עם פקורינו ואגוזי לוז קלויים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 252 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך כרוב, תפוח סבתא סמית, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט כרוב ניצנים מגולח עם תפוחים פקורינו, סלט כרוב ניצנים מגולח עם אגוזי מלך טריים פקורינו, ו סלט כרוב ניצנים מגולח עם בצל אדום, לימון פקורינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בערך לקצוץ את אגוזי לוז, ולאחר מכן להפיץ אותם על מחבת סדין וצולים בתנור עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לשטוף ולייבש את כרוב ניצנים וכרוב.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרובכרוב
4
חותכים את כרוב הניצנים במחצית לאורכו, דרך הגבעול. באמצעות סכין חדה או מנדולינה, לחתוך דק את כרוב ניצנים לרוחב לתת לך סרטים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
הסר את הגבעולים הקשים מן העלים כרוב ולהשליך. מחסנית את העלים על גבי אחד את השני לחתוך על הגבעול כך שהוא מניב צורה דומה כרוב ניצנים מגולחים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרובכרוב
6
חותכים את הצדדים של התפוח וחותכים לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
7
כדי להפוך את ויניגרט, לשלב את שמן זית, חומץ שמפניה, חרדל דיז ' ון וכמה מלח ופלפל בקערה, לטאטא יחד עד emulsified קלות. כדי לשרת, לערבב את כרוב ניצנים, כרוב ותפוח יחד היטב בקערת סלט גדולה. שמלה קלה עם ויניגרט שמפניה, ולאחר מכן העליון עם פקורינו מגולח אגוזי לוז קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
שמפניהשמפניה
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פקורינופקורינו
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o