כרוב ניצנים מגולח וסלט כרוב עם פקורינו ואגוזי לוז קלויים
כרוב ניצנים מגולח וסלט כרוב עם פקורינו ואגוזי לוז קלויים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 252 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך כרוב, תפוח סבתא סמית, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט כרוב ניצנים מגולח עם תפוחים פקורינו, סלט כרוב ניצנים מגולח עם אגוזי מלך טריים פקורינו, ו סלט כרוב ניצנים מגולח עם בצל אדום, לימון פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בערך לקצוץ את אגוזי לוז, ולאחר מכן להפיץ אותם על מחבת סדין וצולים בתנור עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
לשטוף ולייבש את כרוב ניצנים וכרוב.
חותכים את כרוב הניצנים במחצית לאורכו, דרך הגבעול. באמצעות סכין חדה או מנדולינה, לחתוך דק את כרוב ניצנים לרוחב לתת לך סרטים בסדר.
הסר את הגבעולים הקשים מן העלים כרוב ולהשליך. מחסנית את העלים על גבי אחד את השני לחתוך על הגבעול כך שהוא מניב צורה דומה כרוב ניצנים מגולחים.
חותכים את הצדדים של התפוח וחותכים לפרוסות דקות.
כדי להפוך את ויניגרט, לשלב את שמן זית, חומץ שמפניה, חרדל דיז ' ון וכמה מלח ופלפל בקערה, לטאטא יחד עד emulsified קלות. כדי לשרת, לערבב את כרוב ניצנים, כרוב ותפוח יחד היטב בקערת סלט גדולה. שמלה קלה עם ויניגרט שמפניה, ולאחר מכן העליון עם פקורינו מגולח אגוזי לוז קצוצים.