כרוב ניצנים מוקפץ דורש כ 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך חומץ יין אורז מתובל, מים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. נסו בקר וכרוב ניצנים מערבבים ומטגנים, בשר בקר וכרוב ניצנים מוקפץ, ו בקר וכרוב ניצנים מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים על חום בינוני-גבוה, ומוסיפים את השום ואת הבצל הירוק; מערבבים ומבשלים דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2
מוסיף את כרוב הניצנים, הופך אותם לקצץ בצד למטה. מבשלים עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
3
מוסיפים את פלפל אדום, פטריות, תירס התינוק, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
תירס בייבי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים את המים ואת מירין ומכסים בחוזקה. להפחית את החום ולבשל עד כרוב ניצנים הם במכרז אבל לא overdone, על 5 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)