כרוב ניצנים מטוגנים ברוטב חרדל
כרוב ניצנים מטוגנים ברוטב חרדל עשויים להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שאלוט, כרוב ניצנים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב ניצנים מטוגנים עם חרדל וקורנית, כרוב ניצנים ברוטב חרדל שמנת, ו עוף עם כרוב ניצנים ורוטב חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
השתמש בסכין חדה מאוד לחתוך ולהשליך את הבסיס של כרוב ניצנים. (כפי שאתה עושה זאת, העלים החוצה ייפול. שמור ולהשתמש בכל זה לא חבול!) ואז לחתוך חתיכה מצד אחד, למקם את הצד לחתוך נבט למטה (ליציבות חיתוך), לחתוך את נבט לרוחב כ 5 פרוסות (פחות או יותר, בהתאם לגודלו). חזור עד שתחתוך את כל הנבטים בדרך זו.
מניחים מחבת כבדה גדולה (10 עד 12 אינץ') מעל חום בינוני. לאחר כדקה, מוסיפים את שמן הזית ומערבלים למעייל את המחבת.
מוסיף את שאלוט, ו מוקפץ במשך 2 דקות. מערבבים את כרוב הניצנים והמלח, יוצקים 3 כפות של המים, ומפיצים הכל באופן שווה על פני תחתית המחבת. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ולתת לבשל, ללא הפרעה, במשך 5 דקות.
בינתיים, לשלב את החרדל, סוכר חום הנותרים 2 כפות מים בקערה קטנה, ומערבבים עד מעורבב.
לאחר כרוב ניצנים יש מבושל במשך 5 דקות, לשפוך בתערובת חרדל, ערבוב כדי להפיץ אותו היטב. להפוך את החום לנמוך, לכסות את המחבת, ולבשל, ללא הפרעה, במשך 3 דקות.
מערבבים שוב, ולהחליט אם אתה אוהב את הנבטים מבושלים במידה זו או אם אתה רוצה לבשל אותם קצת יותר. אתה יכול להשאיר את המחבת על הכיריים על אש נמוכה במשך עד 5 דקות יותר, ובמקרה זה נבטים יהיה חום ולהיות יותר טעם העזה את השיחה שלך.
מגישים חם או חם, עם כמות נדיבה של פלפל שחור.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;