כרוב ניצנים-סלט עלים
סלט כרוב ניצנים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם שקדים, ארוגולה התינוק, פקורינו רומנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: סלט עלים כרוב ניצנים, עלה כרוב ניצנים, זית ארטישוק וקסטלבטרנו ירושלים, ו סלט כרוב ניצנים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
רוטב: בקערה קטנה, לטאטא יחד את שמן זית ומיץ לימון עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
סלט: באמצעות סכין קילוף קטן, להסיר את העלים החיצוניים מן כרוב הניצנים. שמור את הליבות לשימוש נוסף. להביא סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את עלי כרוב הניצנים ומבשלים 1 דקה.
מסננים ומכניסים קערת מים קרים, ואז מעבירים למסננת לניקוז.
שים את עלי כרוב הניצנים, ארוגולה, endive, ושקדים לתוך קערת סלט גדולה.
תוסיף את התחבושת ותזרוק ביחד.
מפזרים את הגבינה ומגישים.