קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

כרוב ניצנים עם שאלוט ופטריות בר

כרוב ניצנים עם שאלוט ופטריות בר
כרוב ניצנים עם שאלוט ופטריות בר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, כרוב ניצנים, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות מתכונים דומים: סמרטוטי פסטה עם פטריות בר וכרוב ניצנים מתכון, קערות פולנטה מרווה עם כרוב ניצנים קלוי ופטריות בר, ו כרוב ניצנים עם בייקון ושאלוט.

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
2
לזרוק כרוב ניצנים עם שמן, שום, מלח ופלפל, ואז פרושים בשכבה 1 ב 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות (17 על ידי 12 אינץ'). צלוי, ערבוב מדי פעם ומיקום מיתוג של מחבתות באמצע צלייה, עד מכרז משחימים, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1
שמן חום במחבת כבדה 10 אינץ 'מעל חום מתון עד מודד טמפרטורה 121° (ראה הערה' טבחים, להלן), ואז מטגנים שאלוט ב 3 קבוצות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות לכל אצווה (לצפות מקרוב, כמו שאלוט יכול לשרוף בקלות). להעביר במהירות עם כף מחורץ מגבות נייר לניקוז, מתפשט בשכבה אחת. (שאלוט יהיה פריך כפי שהם מגניבים.)
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים שמן ממחבת (לא נקי).
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים 5 כפות חמאה במחבת על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, ואז פטריות sauté, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ומכרז, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים יין, קורנית, מלח ופלפל ומרתיחים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם זיגוג, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מים (1/2 כוס) ואת כף הנותרים חמאה ומבשלים, מחבת מתערבלת, עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר צלחת הגשה ומערבבים כרוב ניצנים.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים עם כמה שאלוט ומגישים עם שאלוט הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1
* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של שמן, לשים את הנורה במחבת ולהפוך מדחום עם הפנים כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שולי המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות.* ניתן מטוגן Shallots 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, חשוף, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום מצופה מגבות נייר בטמפרטורת החדר.* כרוב ניצנים ניתן קלוי 5 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, חשוף, אז שמר, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר.* פטריות ניתן לטגן 1 שעה קדימה ונשמר במחבת, מכוסה חלקית. מחממים כרוב ניצנים בתנור שחומם מראש 204° ולהמשיך עם מתכון.
מרכיבים שתצטרך