קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות25
ציון בריאות17
מגזין

כרוב ניצנים קלוי עם כרוב וצנוברים

כרוב ניצנים קלוי עם כרוב וצנוברים
כרוב ניצנים קלוי עם כרוב וצנוברים נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 83 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל קאיין, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כרוב ניצנים קלוי עם כרוב וצנוברים, כרוב ניצנים קלוי עם כרוב וצנוברים, ו כרוב ניצנים קלוי עם צנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את צנוברים בצלחת עוגה וטוסט במשך כ 3 דקות, עד חום זהוב. על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את כרוב ניצנים עם 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל שחור. צולים במשך כ 15 דקות, עד כרוב ניצנים הם קרמל קלות ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את מיץ לימון עם דבש, חרדל, קאיין ואבקת צ ' ילה. לאט לאט לטאטא ב 1/4 כוס שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב עם צנוברים קלויים אוכמניות. במחבת קטנה, מחממים את שמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 1 דקה. לגרד שום ושמן חם על הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
6
מוסיפים את כרוב הניצנים וזורקים, ואז מוסיפים את הרוטב וזורקים שוב. לפזר את שבבי הגבינה מעל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'