כרוב ניצנים שזומן מראש
כרוב ניצנים מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, כרוב ניצנים, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב דומדמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עם דומדמניות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כרוב ניצנים Baaji (כרוב ניצנים מתובל הודי), כרוב ניצנים קלוי של Kittencal / כרוב ניצנים, ו כרוב ניצנים מבריטניה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
במחבת בינונית על חום בינוני, לבשל את pancetta וצלפים.
הסר מהמחבת, שומר קצת שומן pancetta במחבת.
מוסיפים את כרוב הניצנים למחבת ומבשלים מעל חום בינוני כדי להתחיל חום. שמלה עם בלסמי ושמן זית, קצת מלח (צלפים ופנצ ' טה הם מלוחים) ופלפל.
מניחים לתנור וצולים, זורק כמה פעמים, עד קרמל יפה, 15 עד 20 דקות.
שים את צנוברים במחבת קטנה, יבשה, מטוגנת וטוסט מעל להבה נמוכה, זורק כמה פעמים, רק עד מעט השחמה, 3 עד 4 דקות.
ברגע שהנבטים מוכנים, מוציאים אותם מהתנור ומכניסים אותם לקערת הגשה גדולה.
מוסיף את הפנצ ' טה, צלפים, צנוברים, דומדמניות וצימוקים. לזרוק ולבדוק לתיבול.