כרוב ניצנים תינוק עם פקאנים חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים תינוק עם פקאנים חמאה. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. אם יש לך פלפל, חצאי פקאן, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו כרוב ניצנים תינוק עם אורז בר פקאנים, כרוב ניצנים, גזר גמדי, ופקאנים ברוטב מייפל, ו כרוב ניצנים עם חמאה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מורחים חתיכות פקאן בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה ואופים עד ריחני וכמה גוונים כהים, כ 10 דקות.
מוסיפים 1/2 כפות חמאה ו 1/4 כפית מלח לאגוזים וזורקים עד חמאה מומסת ואגוזים מצופים.
בעוד אגוזים אופים, לבשל כרוב ניצנים בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק מכרז, 5-6 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערת קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
להמיס הנותרים 2 1/2 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. להגדיל את החום בינוני גבוה, ואז להוסיף נבטים ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד השחמה בכתמים, כ 5 דקות.
מוסיפים מיץ לימון, פלפל, ונותר 1/2 כפית מלח, ולאחר מכן מערבבים פקאנים ומגישים.
* אם אתה לא יכול למצוא כרוב ניצנים התינוק, אתה יכול להשתמש 2 lb כרוב ניצנים רגילים, לרבעים.* פקאן יכול להיות קלוי וחמאה 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר, מכוסה.* כרוב ניצנים יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ונשמר מקורר בשקית ניילון אטומה עם מגבת נייר לספוג לחות עודפת.