כרוב עם שום ופלפל אדום חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב עם שום ופלפל אדום חם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 52 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, פלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניקיות שום קשר, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 2 כוסות מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים כרוב; מכסים ומבשלים 2 דקות או עד ירוק בהיר ונבול.
מסננים כרוב במסננת, לחיצה עד בקושי לח.
מוסיפים שמן ושום; מבשלים 4 דקות או עד השום הוא רק מתחיל חום, ערבוב מדי פעם. מערבבים את כרוב, מלח, פלפל שחור, ופלפל אדום. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים 3 דקות או עד מכרז, ערבוב כל הזמן.