כרוב פוטנסקה
כרוב פוטנסקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פסטה עם שיער מלאכי, שום, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מעולה. כרוב פוטנסקה, פסטה פוטנסקה עם כרוב, ו Puttanescan II דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום, פתיתי פלפל אדום. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והחל להפוך חום זהוב, על 5 דקות. מערבבים צלפים, פילה אנשובי, עגבניות חתוכות לקוביות, ולהביא לרתיחה. מערבבים בקייל, ומבשלים על אש בינונית נמוכה עד נבול ומכרז, על 10 דקות.
לאחר שהפסטה מבושלת ומרוקנת, מערבבים לתוך הפוטנסקה יחד עם הזיתים השחורים. לזרוק ומפזרים גבינת פרמזן מגוררת לפני ההגשה.