כרוב פורטוגזי ומרק תפוחי אדמה
זה עובד הכי טוב כמו מרק, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. אם יש לכם שיני שום, ליווי: רוטב פירי-פירי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה יוצא מן הכלל. מרק תפוחי אדמה וכרוב פורטוגזי, מרק תפוחי אדמה כרוב נקניק פורטוגזי, ו מרק כרוב ותפוחי אדמה פורטוגזי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר כבד 5 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז נקניק חום, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת לקערה.
מוסיפים 2 כף שמן לשומן בסיר ומבשלים בצל ושום עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, מים, ו 1 כפית מלח ומבשלים, מכוסה, עד תפוחי אדמה הם מאוד רך, 15 עד 20 דקות. מחית כמה תפוחי אדמה לתוך מרק להתעבות, ולאחר מכן להוסיף כרוב ומבשלים, חשוף, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים נקניק ומבשלים עד רק מחומם דרך, 1 עד 2 דקות.
טפטוף עם שמן כף הנותרים העונה עם מלח ופלפל.
למנה: קלוריות 459, 24 גרם שומן כולל, שומן רווי 6g, כולסטרול 39mg, נתרן 1468g, פחמימות 49g, סיבים 5g, חלבון 15g
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה ›