קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות52
מגזין

כרוב פריך, כרוב ניצנים, וחשיש תפוחי אדמה

כרוב פריך, כרוב ניצנים, וחשיש תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב פריך, כרוב ניצנים, ו תפוחי אדמה חשיש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 500 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב כמו פרנק, עלים כרוב, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: בטטה וכרוב ניצנים חשיש עם צ'יפוטלה קרם, Paleo בטטה חשיש עם כרוב ניצנים בייקון שיטאקי, ו תבשיל בהשראת השף, איכות חברתית: עוף צלוי עם כרוב ניצנים וחשיש תפוחי אדמה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 450 ° F. בסיר בינוני, לכסות תפוחי אדמה עם מים מלוחים קרים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד בקושי מכרז, כ 5 דקות לאחר שהגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסננים תפוחי אדמה במסננת ולתת לנקז במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בעוד תפוחי אדמה לנקז, חום 2 כף ירקות או שמן קנולה בינוני לא מקל או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תפוחי אדמה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים ומטילים מדי פעם, עד משחימים היטב ברוב הצדדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מוסיפים את הירק שנותר או שמן קנולה, כרוב ניצנים, עלים כרוב ומבשלים, מתקפלים מדי פעם, עד כרוב ונבטים מתחילים לנבול.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נבטיםנבטים
כרובכרוב
6
מוסיפים בצל וממשיכים לבשל, לערבב ולקפל מדי פעם, עד שכל הירקות מתרככים ומתחילים לפריך. מערבבים ברוטב חם וחצי פטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
לעשות שתי בארות בירקות טפטוף כל אחד עם כמה טיפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
הוסף 1 ביצה לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מפזרים מלח ופלפל וטפטוף בשמן זית שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10
מעבירים לתנור ומבשלים עד שהביצים בקושי מוגדרות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מפזרים פטרוזיליה שנותרה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר