כרוב פריך, כרוב ניצנים, וחשיש תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב פריך, כרוב ניצנים, ו תפוחי אדמה חשיש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 500 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב כמו פרנק, עלים כרוב, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: בטטה וכרוב ניצנים חשיש עם צ'יפוטלה קרם, Paleo בטטה חשיש עם כרוב ניצנים בייקון שיטאקי, ו תבשיל בהשראת השף, איכות חברתית: עוף צלוי עם כרוב ניצנים וחשיש תפוחי אדמה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 450 ° F. בסיר בינוני, לכסות תפוחי אדמה עם מים מלוחים קרים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד בקושי מכרז, כ 5 דקות לאחר שהגיע לרתיחה.
מסננים תפוחי אדמה במסננת ולתת לנקז במשך 2 דקות.
בעוד תפוחי אדמה לנקז, חום 2 כף ירקות או שמן קנולה בינוני לא מקל או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים תפוחי אדמה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים ומטילים מדי פעם, עד משחימים היטב ברוב הצדדים, כ -5 דקות.
מוסיפים את הירק שנותר או שמן קנולה, כרוב ניצנים, עלים כרוב ומבשלים, מתקפלים מדי פעם, עד כרוב ונבטים מתחילים לנבול.
מוסיפים בצל וממשיכים לבשל, לערבב ולקפל מדי פעם, עד שכל הירקות מתרככים ומתחילים לפריך. מערבבים ברוטב חם וחצי פטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומסירים מהחום.
לעשות שתי בארות בירקות טפטוף כל אחד עם כמה טיפות של שמן זית.
מפזרים מלח ופלפל וטפטוף בשמן זית שנותר.
מעבירים לתנור ומבשלים עד שהביצים בקושי מוגדרות, כ -5 דקות.
מפזרים פטרוזיליה שנותרה ומגישים מיד.