קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות52
מגזין

כרוב פריך, כרוב ניצנים, וחשיש תפוחי אדמה

כרוב פריך, כרוב ניצנים, וחשיש תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב פריך, כרוב ניצנים, ו תפוחי אדמה חשיש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 500 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב כמו פרנק, עלים כרוב, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: בטטה וכרוב ניצנים חשיש עם צ'יפוטלה קרם, Paleo בטטה חשיש עם כרוב ניצנים בייקון שיטאקי, ו תבשיל בהשראת השף, איכות חברתית: עוף צלוי עם כרוב ניצנים וחשיש תפוחי אדמה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 450 ° F. בסיר בינוני, לכסות תפוחי אדמה עם מים מלוחים קרים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד בקושי מכרז, כ 5 דקות לאחר שהגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסננים תפוחי אדמה במסננת ולתת לנקז במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בעוד תפוחי אדמה לנקז, חום 2 כף ירקות או שמן קנולה בינוני לא מקל או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים תפוחי אדמה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים ומטילים מדי פעם, עד משחימים היטב ברוב הצדדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
מוסיפים את הירק שנותר או שמן קנולה, כרוב ניצנים, עלים כרוב ומבשלים, מתקפלים מדי פעם, עד כרוב ונבטים מתחילים לנבול.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נבטיםנבטים
כרובכרוב
6
מוסיפים בצל וממשיכים לבשל, לערבב ולקפל מדי פעם, עד שכל הירקות מתרככים ומתחילים לפריך. מערבבים ברוטב חם וחצי פטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
לעשות שתי בארות בירקות טפטוף כל אחד עם כמה טיפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
הוסף 1 ביצה לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מפזרים מלח ופלפל וטפטוף בשמן זית שנותר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10
מעבירים לתנור ומבשלים עד שהביצים בקושי מוגדרות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מפזרים פטרוזיליה שנותרה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר