קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב)

כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב)
כרוב תוראן (בסגנון קראלה כרוב מוקפץ) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 304 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם כורכום טחון, עלי קארי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו Vendakka Thoran-Kerala סגנון במיה מערבבים ומטגנים-Onam Sadya s, כרוב תוראן, איך לעשות כרוב תוראן / תוראן s, ו חזיר מטוגן בסגנון הוואי עם כרוב מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול עם מכסים, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף זרעי חרדל להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3
מוסיפים עלי קארי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
4
מוסיפים צ ' ילי ומערבבים עד ריחני, כחמש עשרה שניות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
5
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעט מתרכך, על 1 דקה. ברצף מהיר להוסיף את אבקות הכורכום והכמון ומערבבים במרץ כדי להבטיח את התבלינים לא לשרוף, אבל השמן הופך צהוב, כעשר שניות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הכרוב והמלח ומערבבים ומטגנים עד שרק מתחיל לנבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
שים את המכסה על ולתת לכרוב לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
8
הסר את המכסה, אם הכרוב שחרר מים, להפוך את החום למעלה ולייבש אותו. לאחר יבש, מוסיפים את הקוקוס המגורד ומערבבים עד שהוא מעורבב יפה לתוך הכרוב, כ -30 שניות. מתבלים לפי הטעם במלח ומגישים חם עם אורז ודאל, או פוריס (לחם מטוגן בשמן עמוק).
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום