קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב)

כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב)
כרוב תוראן (בסגנון קראלה כרוב מוקפץ) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 304 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם כורכום טחון, עלי קארי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו Vendakka Thoran-Kerala סגנון במיה מערבבים ומטגנים-Onam Sadya s, כרוב תוראן, איך לעשות כרוב תוראן / תוראן s, ו חזיר מטוגן בסגנון הוואי עם כרוב מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול עם מכסים, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הוסף זרעי חרדל להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3
מוסיפים עלי קארי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
4
מוסיפים צ ' ילי ומערבבים עד ריחני, כחמש עשרה שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
5
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעט מתרכך, על 1 דקה. ברצף מהיר להוסיף את אבקות הכורכום והכמון ומערבבים במרץ כדי להבטיח את התבלינים לא לשרוף, אבל השמן הופך צהוב, כעשר שניות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את הכרוב והמלח ומערבבים ומטגנים עד שרק מתחיל לנבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
שים את המכסה על ולתת לכרוב לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
8
הסר את המכסה, אם הכרוב שחרר מים, להפוך את החום למעלה ולייבש אותו. לאחר יבש, מוסיפים את הקוקוס המגורד ומערבבים עד שהוא מעורבב יפה לתוך הכרוב, כ -30 שניות. מתבלים לפי הטעם במלח ומגישים חם עם אורז ודאל, או פוריס (לחם מטוגן בשמן עמוק).
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות