קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב)

כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב)
כרוב תוראן (בסגנון קראלה כרוב מוקפץ) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 304 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם כורכום טחון, עלי קארי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו Vendakka Thoran-Kerala סגנון במיה מערבבים ומטגנים-Onam Sadya s, כרוב תוראן, איך לעשות כרוב תוראן / תוראן s, ו חזיר מטוגן בסגנון הוואי עם כרוב מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול עם מכסים, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הוסף זרעי חרדל להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3
מוסיפים עלי קארי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
4
מוסיפים צ ' ילי ומערבבים עד ריחני, כחמש עשרה שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
5
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעט מתרכך, על 1 דקה. ברצף מהיר להוסיף את אבקות הכורכום והכמון ומערבבים במרץ כדי להבטיח את התבלינים לא לשרוף, אבל השמן הופך צהוב, כעשר שניות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-דַק-
6
מוסיפים את הכרוב והמלח ומערבבים ומטגנים עד שרק מתחיל לנבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
שים את המכסה על ולתת לכרוב לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
הסר את המכסה, אם הכרוב שחרר מים, להפוך את החום למעלה ולייבש אותו. לאחר יבש, מוסיפים את הקוקוס המגורד ומערבבים עד שהוא מעורבב יפה לתוך הכרוב, כ -30 שניות. מתבלים לפי הטעם במלח ומגישים חם עם אורז ודאל, או פוריס (לחם מטוגן בשמן עמוק).
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק