כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב)
כרוב תוראן (בסגנון קראלה כרוב מוקפץ) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 304 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם כורכום טחון, עלי קארי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו Vendakka Thoran-Kerala סגנון במיה מערבבים ומטגנים-Onam Sadya s, כרוב תוראן, איך לעשות כרוב תוראן / תוראן s, ו חזיר מטוגן בסגנון הוואי עם כרוב מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול עם מכסים, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
הוסף זרעי חרדל להפחית את החום בינוני.
מוסיפים עלי קארי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני על 15 שניות.
מוסיפים צ ' ילי ומערבבים עד ריחני, כחמש עשרה שניות.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעט מתרכך, על 1 דקה. ברצף מהיר להוסיף את אבקות הכורכום והכמון ומערבבים במרץ כדי להבטיח את התבלינים לא לשרוף, אבל השמן הופך צהוב, כעשר שניות.
מוסיפים את הכרוב והמלח ומערבבים ומטגנים עד שרק מתחיל לנבול, על 1 דקה.
שים את המכסה על ולתת לכרוב לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול, 7 עד 10 דקות.
הסר את המכסה, אם הכרוב שחרר מים, להפוך את החום למעלה ולייבש אותו. לאחר יבש, מוסיפים את הקוקוס המגורד ומערבבים עד שהוא מעורבב יפה לתוך הכרוב, כ -30 שניות. מתבלים לפי הטעם במלח ומגישים חם עם אורז ודאל, או פוריס (לחם מטוגן בשמן עמוק).