קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

כרובית אל גראטין (Coliflor Gratinada)

כרובית אל גראטין (Coliflor Gratinada)
כרובית אל גראטן (Coliflor Gratinada) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 68 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרם כבד, חמאה, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Cazuela de Pescado אל קוקו Gratinada (תבשיל דגים וקוקוס אל Gratin), מרק כרובית (Sopa de Coliflor), ו כרובית Fritters * טורטיטס דה Coliflor (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהפרחים רכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3
לנקז היטב.כלומר, להפוך את הרוטב:בסיר גדול על אש נמוכה, להמיס את החמאה ולהוסיף את הבצל. לבשל במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיף את הקמח קצת בכל פעם, לטאטא לשלב. להגדיל את החום בינוני נמוך בהדרגה לטאטא בחלב.לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה ושמנת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את השמנת, החרדל והגבינות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
6
מוסיפים את הכמון, פפריקה, מלח ופלפל שחור. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הגבינות נמסות, כ 2 דקות.מחממים התנור ל 232°. חמאה צלחת אפייה רדודה. מסדרים את הכרובית בצלחת ושופכים עליה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים עד חום זהוב, כ 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים באופן מיידי.