כרובית אל גראטין (Coliflor Gratinada)
כרובית אל גראטן (Coliflor Gratinada) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 68 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרם כבד, חמאה, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Cazuela de Pescado אל קוקו Gratinada (תבשיל דגים וקוקוס אל Gratin), מרק כרובית (Sopa de Coliflor), ו כרובית Fritters * טורטיטס דה Coliflor (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהפרחים רכים, כ -8 דקות.
לנקז היטב.כלומר, להפוך את הרוטב:בסיר גדול על אש נמוכה, להמיס את החמאה ולהוסיף את הבצל. לבשל במשך כ 5 דקות.
מוסיף את הקמח קצת בכל פעם, לטאטא לשלב. להגדיל את החום בינוני נמוך בהדרגה לטאטא בחלב.לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה ושמנת, על 5 דקות.
מוסיפים את השמנת, החרדל והגבינות.
מוסיפים את הכמון, פפריקה, מלח ופלפל שחור. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הגבינות נמסות, כ 2 דקות.מחממים התנור ל 232°. חמאה צלחת אפייה רדודה. מסדרים את הכרובית בצלחת ושופכים עליה את הרוטב.
אופים עד חום זהוב, כ 7 דקות.