כרובית וטופו מסאלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 409 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך פלפלים סראנו, כוסברה טחון, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: טופו טיקה מסאלה, מסאלה-טופו בורגר, ו מאסאלה טופו מתובל לטרוף.
הוראות
1
מניחים את הבלוק של טופו על צלחת ומניחים צלחת אחרת על גבי. הגדר משקל 3 עד 5 פאונד על גבי (מיכל מלא מים עובד היטב). לחץ על טופו במשך 20 עד 30 דקות, ואז לנקז ולהשליך את הנוזל המצטבר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
רוטב סויה 1 כף שומשום
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
חותכים את הטופו לקוביות 1/2 אינץ', ומערבבים בעדינות לתערובת היוגורט. מסדרים את קוביות הטופו על תבנית האפייה מוכנה כך שהם לא נוגעים זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזים
5
אופים את הטופו בתנור שחומם מראש עד טופו יש אש והרוטב הוא כבר לא דביק, 45 דקות עד 1 שעה. בעדינות להפוך את טופו כל 15 דקות במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים טחונים דק
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
6
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני. מבשלים את השום ואת הפלפלים סראנו בחמאה החמה עד שהתרכך, על 3 דקות. מערבבים בכוסברה, 2 כפיות כמון, 2 כפיות garam masala, ומלח. מבשלים עוד דקה כדי לשחרר את ניחוח התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
גארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
Planters® אגוזי פקאן
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
7
מוסיפים את רוטב העגבניות ופרחי הכרובית; מכסים ומבשלים, מתערבבים לעתים קרובות עד שהכרובית רכה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
8
לאחר הכרובית הוא רך, מערבבים את חצי וחצי, אפונה, כוסברה, וקוביות טופו אפויות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות, או עד עובי הרצוי מושגת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
קורט מלח לפי הטעם.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.