כרובית ומרק יוקון זהב
כרובית ומרק זהב יוקון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 145 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שאלוט, תפוחי אדמה זהב יוקון, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה, מרק תפוחי אדמה צלי יוקון זהב, ו כרישה לבבית מרק תפוחי אדמה זהב יוקון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על אש בינונית, ומוסיפים את השאלוטים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט הם רכים ושקופים, על 5 דקות.
מוסיפים כרובית ותפוחי אדמה לקומקום. מכסים במים קרים. הפוך חום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לבשל בבית מבשלים, חשוף, עד כרובית ותפוחי אדמה הם במכרז, 15 דקות.
הסר סיר מחום וניקוז, שמירה על כמה כוסות של נוזל בישול חם.
מוסיפים חמאה, מרק, מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר עד חלקה.
הוסף נוזל נוסף לפי הצורך כדי להגיע לעקביות הרצויה (דק למדי מומלץ). כדי לשרת, מצקת לתוך קערות חמות טפטוף כל por-tion עם כפית של שמן זית כתית, או יותר לפי הטעם.