קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

כרובית ומרק יוקון זהב

כרובית ומרק יוקון זהב
כרובית ומרק זהב יוקון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 145 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שאלוט, תפוחי אדמה זהב יוקון, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה, מרק תפוחי אדמה צלי יוקון זהב, ו כרישה לבבית מרק תפוחי אדמה זהב יוקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על אש בינונית, ומוסיפים את השאלוטים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט הם רכים ושקופים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים כרובית ותפוחי אדמה לקומקום. מכסים במים קרים. הפוך חום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לבשל בבית מבשלים, חשוף, עד כרובית ותפוחי אדמה הם במכרז, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר סיר מחום וניקוז, שמירה על כמה כוסות של נוזל בישול חם.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים חמאה, מרק, מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הוסף נוזל נוסף לפי הצורך כדי להגיע לעקביות הרצויה (דק למדי מומלץ). כדי לשרת, מצקת לתוך קערות חמות טפטוף כל por-tion עם כפית של שמן זית כתית, או יותר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת