כרובית חמה וסלט שעורה
צריך תוספת חלבית חינם וצמחונית? כרובית חמה וסלט שעורה לערווה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, שעועית חמאה, עלי פטרוזיליה בעלי עלה שטוח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלט שעורה, סלט שעורה פשוט, ו טורקיה עם סלט שעורה חם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעורה בסיר גדול; להוסיף waterto לכסות על ידי 2". מתבלים במלח. להביא abooil ולבשל עד מכרז, 25-30 דקות.
ניקוז; לרוץ מתחת למים קרים. תניח בצד.
בינתיים, לטאטא מיץ לימון, מיונז, חרדל Dijon, ו 5 כפות שמן בקערה בינונית עד emulsified. לבוש עם מלח ופלפל; להפריש.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולהעל חום בינוני.
מוסיפים כרובית; מבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים כתמים, 10-12 דקות.
הוסף 2 כפות מים, כיסוי, ומבשל עד רק רך, על 2 minuteslonger. מתבלים במלח ופלפל.
העברת כרובית לקערה גדולה; addbeans, 1/4 כוס פטרוזיליה, 1 כף טרגון, reservedbarley, וחצי רוטב שמורות.לזרוק מעיל; העונה עם מלח ופלפל.
מחלקים סלט בין קערות; drizzleremaining רוטב מעל.
מקשטים עם lemonzest, 1/4 כוס פטרוזיליה, ו 1 כף טרגון.
למנה: 420 קלוריות, 25 גרם שומן, 11 גרם סיבים