קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

כרובית טבעונית "סטייק" עם קינואה

כרובית טבעונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרובית טבעונית "סטייק" עם Quinoan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 457 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 13 אוהדים. אם יש לך מלח ופלפל, מניית ירקות, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כרובית באפלו טבעונית + טאקו קינואה, כרובית מערבבים ומטגנים עם קינואה, ו סלט קינואה כרובית קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את שמן בזיליקום, blanch את בזיליקום במים רותחים (1 דקה) ולאחר מכן הלם במי קרח; עלים יבשים היטב. בבלנדר, מחית את בזיליקום ושמן זרעי ענבים; זן להיפטר כל חתיכות עלה גדולות ולהגדיר aside.At החלק הגדול ביותר של כל ראש כרובית, לחתוך שתי פרוסות בעובי 1 אינץ', או "סטייקים."שמור את הנותרים cauliflower.In מחבת גדולה מצופה בשמן זית, מחממת את סטייקים הכרובית עד חום זהוב בכל צד. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.מעל חום בינוני-נמוך, לטגן את הקינואה ב 1 כף שמן זית עד ארומה אגוזי מושגת. להנמיך את החום ולהוסיף 1 כוס המניות; מבשלים עד כמעט יבש. לכסות ולתת לעמוד במשך 15 דקות. קצפת עם מזלג ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
חותכים את הכרובית הנותרת לפרחים קטנים ומלבנים במים מלוחים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3
מסננים ומפרשים פרחים על תבנית אפייה ומניחים בתנור של 300 מעלות במשך כ -15 דקות, או עד שפרחים יש dried.In מחבת טחון, מבשלים בעדינות את שאלוט, כרישה, תפוח ושום על אש בינונית-נמוכה עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיפים את פרחי הכרובית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חלב אומגה 3 או חלב משומרחלב אומגה 3 או חלב משומר
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
5
הסר מן החום, במקום בבלנדר, ו מחית. (אתה רק צריך כמה כפיות למתכון זה. את מחית הנותרים ניתן להקפיא או לדלל עם מניה עבור מרק כרובית.) במחבת גדולה מצופה בשמן, מטגנים את הקישואים עד מעט חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מרק כרוביתמרק כרובית
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מוסיפים את הקינואה המבושלת ואת מלאי הירקות שנותר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
קינואה מבושלתקינואה מבושלת
7
מוסיפים 2 כפיות מחית כרובית להתעבות, מוסיפים טימין ועירית, וטפטוף בשמן בזיליקום.על כל אחת מ -4 צלחות, מניחים סטייק כרובית על המיטה של תערובת קינואה-וקישואים ומטפטף את שמן הבזיליקום סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק