כרובית מטוגנת עם טחינה וזרעי רימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כרובית מטוגנת עם טחינה וזרעי רימון. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, פרחי כרובית, ארילי רימונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו כרובית צלויה עם שקדים, זרעי רימון וצלוחית טחינה, כרובית מטוגנת עם טחינה ודבשה רימון, ו שווארמה כרובית עם רימון, טחינה וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
להוסיף 6 כפות מים, 1 כף בכל פעם, עד התערובת היא עקביות של רוטב סלט שמנת.
להוסיף 1/4 כפית מלח; דופק לשלב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים כרובית; מבשלים 10 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מניחים כרובית על מחבת ג ' לי רול מרופדת בנייר כסף. כרובית צלויה ב 375 במשך 18 דקות או עד מכרז, פונה פעם אחת.
מפזרים 1/4 הנותרים מלח ופלפל.
מוסיפים ארילי רימון; לזרוק לשלב.