כרובית ממולאת ההודי מתובל
כרובית ממולאת מתובל הודי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם דומדמניות, שעועית, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי Food.com עם כף מיוחדת במינה. מתכונים דומים: כרובית ממולאת ההודי מתובל, מטבל כרובית הודי מתובל, ו כרובית הודית מתובלת ותפוחי אדמה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מערבבים בכורכום ו 1 כף מלח, מוסיפים את ראש הכרובית ומבשלים עד בקושי מכרז, כ 15 דקות.
להעביר את הכרובית למסננת גדולה ולתת cool.In מחבת קטנה, טוסט קמח החומוס על חום מתון, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות. לגרד את הקמח לתוך קערה בינונית ולתת מגניב, ולאחר מכן מערבבים את היוגורט, רסק ג ' ינג ' ר, רסק שום ו 1 כף השמן; העונה עם salt.In מעבד מזון מיני, טוחנים דק קשיו. במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים את השעועית הירוקה ואת הגזר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את garam masala, כמון, קאיין חילבה ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. לגרד את התערובת לתוך קערה בינונית ולתת מגניב, ואז מערבבים את גבינת קוטג', צ ' דר, דומדמניות וקשיו הקרקע; העונה עם מלח ופלפל.בזהירות למלא את הראש של כרובית, אריזה כמויות קטנות של תערובת הירקות בין הפרחים ואת הסדקים על החלק התחתון של הראש. מניחים את הכרובית הממולאת בתבנית אפייה, מצד ימין למעלה, ומכניסים את ציפוי היוגורט על כל הראש.
אופים את הכרובית במשך כשעה, או עד להשחמה עשירה.
בואו מגניב במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.