כרובית עם בצל נמס וזרעי חרדל
עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כרובית עם זרעי זנגביל וחרדל, כרובית עם זרעי חרדל שחור, ו כרובית ותפוחי אדמה עם זרעי חרדל שחור.
הוראות
במחבת קלייה גדולה, להמיס את החמאה ב 1 כף השמן בתנור; מערבולת לשלב.
מוסיפים את הכרובית, הגבעולים למעלה, ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בנייר כסף ואופים על המדף התחתון של התנור במשך 30 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 500 ואופים במשך 10 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות במשך 10 דקות יותר, או עד הכרובית מתחילה לקרמל על הקרקעית.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן.
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד רך מאוד, על 20 דקות. מערבבים את אבקת קארי וזרעי חרדל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 5 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים את הבצל במלח ופלפל.
מעבירים את הכרובית הקלויה לקערה גדולה ומגישים בכפית את הבצלים למעלה.
מפזרים את הכוסברה קצוצה ומגישים מיד.