כרובית צלויה & pilaf אגוזי לוז יכול להיות רק ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כוסברה, מלאי ירקות, אורז בסמטי חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פילאף כרובית, כרובית ופילאף קוסקוס, ו פילאף אורז כרובית.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר, garam masala ואורז, ומבשלים עוד כמה דקות.