קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

כרובית צלויה ופילאף אגוזי לוז

כרובית צלויה ופילאף אגוזי לוז
כרובית צלויה & pilaf אגוזי לוז יכול להיות רק ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כוסברה, מלאי ירקות, אורז בסמטי חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פילאף כרובית, כרובית ופילאף קוסקוס, ו פילאף אורז כרובית.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר, garam masala ואורז, ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מוסיף את המניה וקארי עלים, ועונה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך. כיסוי ומבשלים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5
לזרוק את הכרובית באבקת קארי ושמן שנותר, העונה ולשים על תבנית אפייה. צלי בתנור במשך 40 דקות עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את מחבת האורז מן החום ולהשאיר במשך 5 דקות, ולאחר מכן בעדינות לערבב דרך כרובית קלוי, כוסברה ואגוזי לוז קלויים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים עם יוגורט טבעי.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט רגיליוגורט רגיל