קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

כרובית צרובה עם קוסקוס ושקדים

כרובית צרובה עם קוסקוס ושקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית צרובה עם קוסקוס ושקדים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם פפריקה, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרובית "קוסקוס" עם פירות יבשים ושקדים, קוסקוס עם שקדים ודומדמניות, ו קוסקוס מחיטה מלאה עם שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט השקדים במחבת עמוקה על חום בינוני גבוה במשך כמה דקות, רק עד קלוי וריחני.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר את השקדים מהמחבת, להפריש. בינתיים, תחתוך חצי מהכרובית ותפרק את החצי השני לפרחים בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
3
מחזירים את המחבת לחום, מוסיפים את שמן הזית ומבשלים את השאלות עד שהן רכות ומתחילות לצבע, כ-2 דקות. להפוך את החום גבוה ולהוסיף את הכרובית. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הכרובית עד שהיא מתחילה לרכך וצבע, 5 עד 10 דקות. מערבבים את הקוסקוס ומבשלים עוד 3-5 דקות, ומאפשרים לגרגרים להיות מצופים היטב וקצת קלויים.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הפפריקה המעושנת, ואחריו את מלאי הירקות. מביאים לרתיחה. לאחר רותחים, להפוך לחום נמוך, לכסות ולבשל ללא הפרעה במשך 5 דקות. קוצצים את השקדים ומוסיפים אותם למחבת יחד עם הפטרוזיליה והמוך במזלג.
מרכיבים שתצטרך
5
מקשטים עם מנצ ' גו מגורד או מגולח ומגישים. תרגיש חופשי לטפטף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך