קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

כרובית קלויה עם זיתים ירוקים וצנוברים

כרובית קלויה עם זיתים ירוקים וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית קלויה עם זיתים ירוקים צנוברים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 141 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לכו לחנות ותרימו צלפים, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרובית קלויה עם צנוברים, כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים, ו כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
2
בתבנית אפייה 1 1/2 ליטר רדודה, לזרוק את הכרובית עם השמן ומתבלים עם מלח ופלפל. צלוי במשך 20 דקות, או עד הכרובית משחימים קלות כתמים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הצנוברים, הזיתים, הפטרוזיליה והצלפים, מטילים וצולים במשך כ-10 דקות, עד שהצנוברים קלויים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.