כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים
כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. אם יש לך כרובית, שום, תאריכי medjool, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים, כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים, ו כרובית קלויה עם צנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מורחים באופן שווה את הכרובית על תבנית אפייה ומתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לתנור וצולים, משליכים פעם אחת עם מרית, עד חום זהוב בקצוות, כ -20 דקות.
שים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה. ברגע שהוא נמס, להוסיף את צנוברים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מעט חום זהוב, כ 5 דקות.
מוסיפים את השום ואת התאריכים וממשיכים לבשל עד שהם מתרככים, 2 עד 3 דקות יותר; העונה עם מלח.
להעביר את הכרובית החמה לקערה הגשה, לטפטף את תערובת אגוז האורן מעל ולזרוק לשלב. לטעום ולהתאים תיבול במידת הצורך לשרת חם או בטמפרטורת החדר.