קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים

כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים
כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. אם יש לך כרובית, שום, תאריכי medjool, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים, כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים, ו כרובית קלויה עם צנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
2
מורחים באופן שווה את הכרובית על תבנית אפייה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים לתנור וצולים, משליכים פעם אחת עם מרית, עד חום זהוב בקצוות, כ -20 דקות.
4
שים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה. ברגע שהוא נמס, להוסיף את צנוברים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מעט חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ואת התאריכים וממשיכים לבשל עד שהם מתרככים, 2 עד 3 דקות יותר; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר את הכרובית החמה לקערה הגשה, לטפטף את תערובת אגוז האורן מעל ולזרוק לשלב. לטעום ולהתאים תיבול במידת הצורך לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
7
צילום: יונהי קים