כרובית קלויה תבלינים וארטישוקים ירושלמיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית קלוי תבלינים וארטישוקים ירושלמיים. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 207 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עירית, פלפל חריף, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ארטישוק ירושלמי ועוף צלוי, חזה עוף צלוי וארטישוק ירושלמי, ו סקווש צלוי בעשב וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה גדולה, לשלב את הכרובית ואת ארטישוק ירושלמי; לזרוק אותם בנדיבות עם שמן זית ומלח.
בקערה קטנה, לשלב את הכמון וקיין ולהוסיף לירקות. לזרוק היטב לשלב ביסודיות.
מורחים את הירקות על תבנית אפייה בשכבה אחת אפילו-להשתמש בשני גיליונות אפייה, במידת הצורך. צולים 20 דקות, ואז מערבבים את הירקות כך שיש להם הזדמנות להשחים בכל רחבי ולסובב את המחבת כדי להבטיח אפילו בישול. צולים עוד 20 דקות, ואז מערבבים ומסתובבים שוב.
צולים את הירקות לעוד 5 עד 10 דקות, או עד שהם חומים, רכים ומריחים נפלא-כמעט כמו פופקורן! אם הם לא יפים וחומים, תן להם להמשיך לצלות עוד כמה דקות. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת צורך.
הסר את הירקות מהתנור, מפזרים עירית ולהעביר צלחת הגשה.