קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

כריות מוצרלה

כריות מוצרלה
כריות מוצרלה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו חנותקנה קרום עוגה, רוטב מרינדה, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו כריות מוצרלה-ג'יאדה דה לורנטיס, כריות דלעת, ו כריות דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: חותך רביולי מסולסל
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מניחים את רוטב המרינרה בסיר בינוני על אש בינונית ומבשלים עד להפחתה לעקביות סמיכה דמוית ריבה, כ-30 דקות. צריך להיות 1 1/2 עד 2 כוסות רוטב מופחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
תנו לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, בערך 30 דקות. מערבבים פנימה את גבינת המוצרלה והפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרושוטופרושוטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
בינתיים מניחים 1 חתיכת בצק על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מרדדים את הבצק בעדינות עד שניתן לחתוך מלבן בגודל 8 1/2 על 9 1/2 אינץ'. לחץ על השאריות למלבן קטן וגלגל אותו לעובי זהה למלבן השני.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים 3 מלבנים מהמלבן הגדול ומלבן 1 מהמלבן הקטן. כל אחד צריך למדוד 8 1/2 על 3 אינץ'. ממשיכים לגלגל ולחתוך את בצק הפאי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
8
ליצירת הטארטות, הניחו את המלבנים על משטח עבודה.
9
מברישים כל מלבן בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מניחים כף גדולה מתערובת המרינרה באמצע המחצית התחתונה של המלבן. מקפלים את הבצק לשניים מעל תערובת המרינרה ליצירת מלבן בגודל 3 על 4 אינץ'. לחץ על הקצוות כדי לאטום. בעזרת חותך רביולי מסולסל, חתוך את המלבנים ליצירת קצה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מניחים את הטארטות על ניירות האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מברישים בשטיפת ביצים ומפזרים בנדיבות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
13
אופים עד להזהבה, בערך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
קסטלני קיאנטי אנאטה
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו