קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

כריות מוצרלה

כריות מוצרלה
כריות מוצרלה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו חנותקנה קרום עוגה, רוטב מרינדה, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו כריות מוצרלה-ג'יאדה דה לורנטיס, כריות דלעת, ו כריות דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: חותך רביולי מסולסל
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים את רוטב המרינרה בסיר בינוני על אש בינונית ומבשלים עד להפחתה לעקביות סמיכה דמוית ריבה, כ-30 דקות. צריך להיות 1 1/2 עד 2 כוסות רוטב מופחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
תנו לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, בערך 30 דקות. מערבבים פנימה את גבינת המוצרלה והפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרושוטופרושוטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
בינתיים מניחים 1 חתיכת בצק על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
מרדדים את הבצק בעדינות עד שניתן לחתוך מלבן בגודל 8 1/2 על 9 1/2 אינץ'. לחץ על השאריות למלבן קטן וגלגל אותו לעובי זהה למלבן השני.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
חותכים 3 מלבנים מהמלבן הגדול ומלבן 1 מהמלבן הקטן. כל אחד צריך למדוד 8 1/2 על 3 אינץ'. ממשיכים לגלגל ולחתוך את בצק הפאי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
8
ליצירת הטארטות, הניחו את המלבנים על משטח עבודה.
9
מברישים כל מלבן בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מניחים כף גדולה מתערובת המרינרה באמצע המחצית התחתונה של המלבן. מקפלים את הבצק לשניים מעל תערובת המרינרה ליצירת מלבן בגודל 3 על 4 אינץ'. לחץ על הקצוות כדי לאטום. בעזרת חותך רביולי מסולסל, חתוך את המלבנים ליצירת קצה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
11
מניחים את הטארטות על ניירות האפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מברישים בשטיפת ביצים ומפזרים בנדיבות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
אופים עד להזהבה, בערך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
קסטלני קיאנטי אנאטה
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו