כריך אלביס (חמאת בוטנים בגריל, בייקון, ובננה)
כריך אלביס (חמאת בוטנים בגריל, בייקון, ובננה) עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1301 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 102 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 442 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים מוקרמת, סוכר מגורען, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריך חמאת בוטנים ובננה חם של אלביס פרסלי, עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס, ו סופגניות בננה אפויות עם חמאת בוטנים ובייקון {אלביס דונאטס} (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך, 6 עד 8 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון מגבת נייר מרופדת צלחת מגניב לטמפרטורת החדר, על 5 דקות. מערבבים לתוך חמאת בוטנים; מילואים.
העברה שניתנו שומן לקערה קטנה.
מערבבים חמאה וסוכר מגורען בקערה קטנה. מערבבים ב 2 כפות שמורות שומן בייקון.
מורחים על צד אחד של כל פרוסת לחם.
חום 2 כפות שומן במחבת ריקה עכשיו מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בננות וסוכר חום ומבשלים עד קרמל, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום, להוסיף ויסקי, ולהצית עם התאמה. כאשר להבות לדעוך, להעביר לצלחת.
מורחים כל פרוס של לחם (בצד הפשוט) עם כ 3 כפות תערובת חמאת בוטנים.
להפיץ פרוסות בננה באופן שווה בין 4 פרוסות לחם, ולאחר מכן להפוך הנותרים 4 פרוסות מעליהם ולחץ בעדינות לדבוק.
מחבת חום מעל חום בינוני. כריכי בישול, 2 בכל פעם, עד קריספ וזהב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
העברה למתלה קירור ולאפשר להגדיר כ 3 דקות לפני ההגשה.