כריך אמנון מושחר עם מיונז לימון כוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1071 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ ליים, לחמניות קייזר, פילה אמנון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: אמנון מושחר עם סלט כוסברה-ליים, כריך אמנון מושחר, ו עוף מושחר וכוסברה קינואה ליים.
הוראות
1
במנה רדודה, לשלב הראשון 6 מרכיבים.
2
יוצקים חמאה מומסת לתוך עוד צלחת רדודה. לטבול פילה דגים בחמאה מומסת מעיל עם תערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1-1/2 כוסות עוגיות
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
3
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד חם. לבשל דגים מוכנים, בקבוצות במידת הצורך, 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מורחים מיונז לימון כוסברה באופן שווה על לחמניות קלויות.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
4 פרוסות סלמי דקות
עד 8 שזיפים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5
מניחים דגים מושחרים על חצי לחמניה התחתונה, למעלה עם סלסה מנגו, ומכסים עם חצי העליון של לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.