כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן
כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, חסה מסולסלת, פירורי לחם פאנקו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן, שפמנון מצופה פקאן, ו שפמנון מצופה פקאן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צדי הסיר, ל-350 מעלות F.
חתוך את השפמנון לאצבעות. תניח בצד.
טוחנים דק את הפקאן לפירורים במעבד מזון. הערה של קוק: לא לעבד את האגוזים או שהם יהפכו שמנוני מדי, כמו חמאת אגוז, ולא מתאים לשימוש כמו לחם.
מוסיפים את פירורי הפקאן לתבשיל.
מדוד את חלב החמאה במדידה נוזלית של 1 כוסות.
הוסף את הביצה והכה היטב יחד.
יוצקים לתוך צלחת תבשיל 8 ידי 8 אינץ'.
מוסיפים את panko, אבקת שום, קאיין, מלח ופלפל, לפי הטעם, לפירורי פקאן בצלחת הקדרה.
תקימו פס ייצור. לדלות שפמנון דרך תערובת החמאה, ואז דרך תערובת הפקאן. ייתכן שיהיה עליך ללחוץ על פקאן לתוך שפמנון לדבוק.
מוסיפים את אצבעות השפמנון לשמן החם ומבשלים עד חום זהוב ופריך, כ 2 דקות.
הסר למגש גיליון מצופה מגבת נייר כדי לנקז.
מורחים קצת רוטב חרדל דבש על בתוך לחמניות קלויות.
מוסיפים עגבניות חתוכות, חסה ואצבעות שפמנון.
מערבבים את כל החומרים לקערת ערבוב קטנה. מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.