קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן

כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן
כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, חסה מסולסלת, פירורי לחם פאנקו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן, שפמנון מצופה פקאן, ו שפמנון מצופה פקאן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צדי הסיר, ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
חתוך את השפמנון לאצבעות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
3
טוחנים דק את הפקאן לפירורים במעבד מזון. הערה של קוק: לא לעבד את האגוזים או שהם יהפכו שמנוני מדי, כמו חמאת אגוז, ולא מתאים לשימוש כמו לחם.
מרכיבים שתצטרך
חמאת אגוזיםחמאת אגוזים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את פירורי הפקאן לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
מדוד את חלב החמאה במדידה נוזלית של 1 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
6
הוסף את הביצה והכה היטב יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
יוצקים לתוך צלחת תבשיל 8 ידי 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
מוסיפים את panko, אבקת שום, קאיין, מלח ופלפל, לפי הטעם, לפירורי פקאן בצלחת הקדרה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
9
להקציף יחד כדי לשלב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
תקימו פס ייצור. לדלות שפמנון דרך תערובת החמאה, ואז דרך תערובת הפקאן. ייתכן שיהיה עליך ללחוץ על פקאן לתוך שפמנון לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שפמנוןשפמנון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
11
מוסיפים את אצבעות השפמנון לשמן החם ומבשלים עד חום זהוב ופריך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
הסר למגש גיליון מצופה מגבת נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
13
מורחים קצת רוטב חרדל דבש על בתוך לחמניות קלויות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
מוסיפים עגבניות חתוכות, חסה ואצבעות שפמנון.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שפמנוןשפמנון
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
15
מגישים וליהנות חם.
16
מערבבים את כל החומרים לקערת ערבוב קטנה. מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.