כריך ביצה מקושקשת ופפרוני צוללת
כריך ביצה מקושקשת ופפרוני צוללת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 764 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 167 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו נקניק פפרוני, כריך צוללת, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. . נסו סלט כריך צוללת, סלט כריך צוללת, ו בוסטון מטחנת נקניק (או כריך צוללת) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מורחים 1 כף של חמאה או מרגרינה על הצדדים לחתוך של גליל כריך הצוללת.
מניחים את המשטחים מרופדים רול למטה למחבת מחוממת. מבשלים עד קלוי קלוי.
הסר את הגליל מהמחבת, ומניח את הגבינה על אחד המשטחים הקלויים. תניח בצד.
ממיסים את שאר החמאה במחבת החמה.
מוסיפים שום ופפרוני; מבשלים ומערבבים עד רך. מערבבים את הביצים מכות; לבשל ומערבבים עם פפרוני עד המשרד מקושקשת.
מורחים את תערובת הביצים על הגבינה על הגליל, ומעל עם החצי השני של הגליל לשרת.