כריך בראוני מנטה
כריך בראוני מנטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההור ד ' אובר שלך. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון ללא חלב זה משרת 12 . זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. זה מושלם עבור חג המולד. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם תערובת פאדג'בראוניז, גלידת מנטה, קצפת וסוכריות מנטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 17%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: מנטה בראוני נושך, מנטה בראוני פופס, ו עוגיות מנטה בראוני.
הוראות
קו שני 9 אינץ'. מחבתות עוגה בנייר אפייה; מצפים בתרסיס בישול ומניחים בצד. מכינים את בלילת הבראוניז לפי הוראות החבילה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מניחים שכבת בראוניז אחת בתוך 9 אינץ ' לא משומן. מחבת קפיצית.
מניחים את שכבת הבראוניז שנותרה, עם פירור כלפי מטה, מעל גלידה. מכסים ומקפיאים למשך 4 שעות או עד שהם יציבים.
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.
מקשטים בקצפת וסוכריות מנטה אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-55 דולר.
![לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט]()
לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט
הכרמים ממוקמים ורטוס, אוגר, אוויז, קרמנט, אשר יוצרים קו קרוב מרידיאן 4. קו אורך הוא 60% יין בסיס מבציר 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקעים למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.