כריך ברביקיו מטוגן
מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש צ'אק צלי, בצל, רוטב ברביקיו, לחמניות המבורגר. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: טקסס ברביקיו בריסק בשר בקר מטוגן, כריך ברביקיו פתוח, ו אננס דאק Bulgogi כריך (קוריאני אננס פיקנטי BBQ עוף סנדוויץ).
הוראות
הפוך רוטב עם בצל, עגבניות, רוטב ברביקיו: בסיר גדול, כבד, שמן זית חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את העגבניות, בערך לקצוץ אותם בסיר.
מוסיפים את רוטב ברביקיו, להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים את הצלי בקר, מבשלים על נמוך במשך 3 שעות:
תוסיף את צלי הצ ' אק. להביא רתיחה נמוכה, לכסות לבשל לאט עד הבשר הוא מאוד רך, ערבוב מדי פעם, על 3 שעות.
להפריד בשר לחתיכות קטנות:
הסר את הבשר מהסיר. השתמש מזלג וסכין להפריד את הצלי לחתיכות קטנות. תניח בצד.
להפחית את הנוזל ברוטב: להגדיל את החום על הסיר בינוני / בינוני גבוה, לחשוף, ולהפחית את הנוזל עד עבה. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע שריפה.
להחזיר בשר לרוטב: להחזיר את הבשר לנוזל במחבת. חם הן ביסודיות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.