כריך בשר וגבינה של פילדלפיה
פילי בשר וגבינה כריך נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם תערובת מקורית, גבינה שוויצרית, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו כריך בשר וגבינה של פילדלפיה, תבשיל בשר צלוי איטי פילי Cheesesteak מטבל צרפתי בגריל כריך גבינה, ו כריך סטייק גבינת פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
גריז תחתון הצדדים של צלחת אפייה מלבנית, 13x9x2 אינץ', עם קיצור. תרסיס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים פלפל ובצל במחבת, ערבוב מדי פעם, עד רך; להסיר מהחום.
מערבבים יחד ביסקוויק, חלב, מיונז וביצים.
יוצקים חצי הבלילה לתוך צלחת אפייה. למעלה עם חצי מהבשר, תערובת הפלפל ושלושה רבעים מהגבינה. למעלה עם בשר בקר שנותר.
יוצקים את הבלילה שנותרה על בשר בקר.
אופים חשפו 35 עד 45 דקות או עד חום זהוב. למעלה עם שאריות גבינה.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.