כריך גבינת צ'דר עם ביצה.
BLT וופל צ'דר מלוח עם ביצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 392 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עלי חסה, עגבניות, גבינת צ'דר אירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מורטדלה מלוחה, שום, וצלפים עלים בצק וופל, כריך צ'דר עם קמח תירס., ו בייקון וביסקוויטי וופל צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים את הבייקון בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד להשחמה ופריכה, כ -20 עד 25 דקות.
הסר לצלחת גדולה, מרופדת נייר מגבת; להפריש.בזהירות לשפוך את שומן הבייקון מתוך גיליון האפייה לתוך כוס מדידה חסינת חום—תצטרך 1/2 כוס. אם אין לך מספיק שומן בייקון, להוסיף את החמאה נמסה לפי הצורך. להפחית את טמפרטורת התנור ל 107°.
לטאטא יחד את הקמח,אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.
מניחים את הביצים בקערה גדולה שנייה ומקציפים עד רק נשבר.
מוסיפים את החלב, תוך לטאטא, לאט לשפוך שומן בייקון (או תערובת שומן–חמאה בייקון) עד בשילוב שווה.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד בשילוב.
מוסיף את תערובת חלב גבינה לתערובת הקמח ומערבבים עם מרית גומי עד הקמח הוא משולב רק ולא נותרו פסים (הבלילה עשויה להיות כמה גושים); להפריש.
מחממים כלי וופל קלאסי (לא בלגי)לפי הוראות היצרן. למלא אותו עם הבלילה, לסגור את המכסה, ומבשלים עד הוופל הוא חום זהוב (כאשר האדים מתחיל להצטמצם ממכשיר הוופל, אתה יכול לפתוח את הדף ולהציץ עבור doneness).
מעבירים ישירות למתלה בתנור כדי להתחמם. חזור עם הבלילה שנותרה עד שיש לך 12 וופלים, הצבת וופלים מבושל בשכבה אחת על המדף oven.To להרכיב:להמיס 1 כף של החמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני עד קצף, על 2 עד 3 דקות.לסובב את החמאה במחבת עד התחתון מצופה באופן שווה.
מוסיפים 3 מהביצים, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים ללא הפרעה עד שהלבנים נקבעים ומתחילים להשחים בקצוות אבל החלמונים עדיין נוזליים, בערך 4 עד 5 דקות. (החלבונים ביצה יהיה מבושל לחלוטין,אז אין צורך להפוך את הביצים.)
הסר לצלחת גדולה. חזור עם שאר החמאה והביצים.
מורחים את המיונז על חצי מהוואפלים ומעלים כל אחד עם ביצה מטוגנת. מחלקים את העגבניות והחסה על הביצים, למעלה עם פרוסות הבייקון, וסוגרים עם הוופלים הנותרים.אם מגישים מיד, לחתוך כל כריך לשניים. לארוז להובלה, לעטוף את כל הכריכים בנייר קלף, לחתוך לשניים, ולעטוף שוב בנייר קלף יותר.