כריך הברז'ל של Pammie עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1486 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סטייק צלע, פלפלים peppadew, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו Braciole של Pammie, Braciole, ו Braciole (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הסטייק: לדפוק בעדינות את הסטייק עד עובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
מפזרים את פירורי הלחם, פקורינו, פטרוזיליה ושום על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פקורינו
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
טפטוף 2 כפות שמן זית על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
לגלגל את הבשר עם התבואה ולקשור עם חוט הקצב כדי לאבטח את הגליל.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
5
מפזרים את החלק החיצוני של הגליל בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דראגי פנינה לבנות
6
מחממים תנור הולנדי על חום גבוה, מוסיפים 1/4 כוס שמן זית וצורבים את הבשר מכל הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
7
הסר את הבשר מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להנמיך את החום בינוני ולהוסיף 3 כפות שמן זית, בצל, שום, תיבול איטלקי ופלפל אדום כתוש. זיעה עד שקוף, כ 10 דקות, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 3 דקות נוספות. ואז deglaze המחבת עם היין, גירוד כל החיבה מלמטה, ולהוסיף את העגבניות הכתושות. מתבלים במלח ופלפל. להביא לרתיחה ולהוסיף את הבשר בחזרה למחבת. מבשלים על אש נמוכה עד הבשר רך, על 2 שעות. טעם ועונה שוב עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר את הבשר מהסיר, לחתוך את החוט ולפרוס נגד התבואה לפרוסות 1/4 עד 1/2 אינץ'. שמור את רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
כדי להרכיב את הסנדוויצ 'ים: לקחת חם, חמאה רול גיבור ומניח 3 פרוסות של הברז' ל על הלחם. בצע עם כמה גילוח של Parmigiano-רג ' יאנו, כמה בובות של בוראטה, פלפלים peppadew העליון עם בצל מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן
Parmigiano Reggiano
תת לחמניה
פלפל חריף
בוראטה
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולק
12
מגישים עם צד של רוטב עגבניות לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
13
בסיר גדול, מחממים את השמן ל 350 מעלות F. חותכים את הבצל לחצי ירחים דקים ומשרים בחמאה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
ניקוז על מדף. מתבלים את הקמח במלח ופלפל ואז מעלים את הבצל לתערובת. מטגנים עד חום זהוב.