קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

כריך הברז'ל של Pammie

כריך הברז'ל של Pammie
כריך הברז'ל של Pammie עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1486 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סטייק צלע, פלפלים peppadew, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו Braciole של Pammie, Braciole, ו Braciole (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הסטייק: לדפוק בעדינות את הסטייק עד עובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
מפזרים את פירורי הלחם, פקורינו, פטרוזיליה ושום על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פקורינופקורינו
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
טפטוף 2 כפות שמן זית על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
לגלגל את הבשר עם התבואה ולקשור עם חוט הקצב כדי לאבטח את הגליל.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מפזרים את החלק החיצוני של הגליל בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מחממים תנור הולנדי על חום גבוה, מוסיפים 1/4 כוס שמן זית וצורבים את הבשר מכל הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
7
הסר את הבשר מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להנמיך את החום בינוני ולהוסיף 3 כפות שמן זית, בצל, שום, תיבול איטלקי ופלפל אדום כתוש. זיעה עד שקוף, כ 10 דקות, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 3 דקות נוספות. ואז deglaze המחבת עם היין, גירוד כל החיבה מלמטה, ולהוסיף את העגבניות הכתושות. מתבלים במלח ופלפל. להביא לרתיחה ולהוסיף את הבשר בחזרה למחבת. מבשלים על אש נמוכה עד הבשר רך, על 2 שעות. טעם ועונה שוב עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר את הבשר מהסיר, לחתוך את החוט ולפרוס נגד התבואה לפרוסות 1/4 עד 1/2 אינץ'. שמור את רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
כדי להרכיב את הסנדוויצ 'ים: לקחת חם, חמאה רול גיבור ומניח 3 פרוסות של הברז' ל על הלחם. בצע עם כמה גילוח של Parmigiano-רג ' יאנו, כמה בובות של בוראטה, פלפלים peppadew העליון עם בצל מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
תת לחמניהתת לחמניה
פלפל חריףפלפל חריף
בוראטהבוראטה
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
12
מגישים עם צד של רוטב עגבניות לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
13
בסיר גדול, מחממים את השמן ל 350 מעלות F. חותכים את הבצל לחצי ירחים דקים ומשרים בחמאה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
ניקוז על מדף. מתבלים את הקמח במלח ופלפל ואז מעלים את הבצל לתערובת. מטגנים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
15
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

מרכיבים

907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בוראטהבוראטה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)2קילוגרםעגבניות מרוסקות, עדיף סן מרזנוסעגבניות מרוסקות, עדיף סן מרזנוס11 קילו קישואים,פלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש1סטייק צלעסטייק צלע1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה שטוחים טריים, טחוניםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים, טחונים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשום, טחוןשום, טחון2(חוֹרֶף)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון6לחמניות גיבור איטלקיות רכות, חמאה בגריל במחבתלחמניות גיבור איטלקיות רכות, חמאה בגריל במחבת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול איטלקי יבשתיבול איטלקי יבש6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית, לפי הצורךשמן זית, לפי הצורך113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)Parmigiano-רג'יאנו, מגולחParmigiano-רג'יאנו, מגולח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקורינו רומנו מגורדפקורינו רומנו מגורד227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פלפל אדום peppadew, פרוספלפל אדום peppadew, פרוס6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם מתובליםפירורי לחם מתובלים2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ2בצל צהובבצל צהוב